Menu
Your Cart

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

!!! ПРОМО Декоративно пано от изкуствена кожа 200х75cm 11732


Посочената цена е за пано с размери 200х75х1,85cm. Площ от 1,5кв.м. Включва следните самостоятелни панели:

Декоративен панел от изкуствена кожа 50х25cm 11732 РОЗОВ - 12бр

Моля, обърнете внимание, че цветът на екрана ви може да се различава от реалността! Можете да попитате за мостра чрез контактната ни форма. 
Красиво и стилно пано – комбинация от кожени панели. Създадено, за да дари дома ви с уют и уникален дизайн. Поръчайте сега и създайте уникален стил!
Монтажът може да се направите сами, няма нужда от специалист. Дървените панели се фиксират чрез залепване. Преди това се уверете, че покривната повърхност е чиста, гладка и суха. Ако е възможно, отстранете всякакви неравности. Задължително е да покриете задната част на кожените панели с лепило. Не е необходимо да се нанася лепило на стената или цялата задна повърхност на панела, достатъчно е свързване от точка до точка. Уверете се, че панелите се побират добре, обърнете внимание на симетричното разполагане на различните размери. 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО лепило: Moment FIX Extreme Power http://www.moment.bg/bg/produkti/montazhni-lepila/moment-fix-extreme-power.html
За почистване кожата на панелите, можете да използвате суха или леко влажна кърпа, препарат за деликатно почистване на изкуствена кожа.


Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good