Menu
Your Cart

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
При поръчка над 499лв
Доставка до адрес 9.90лв

Монтажно лепило Moment Fix PROFI

Монтажно лепило Moment Profi Fix е продукт с високо сцепление лесно приложим на открито и закрито. Специално разработената му формула го прави водоустойчиво.
Монтажно лепило Moment Profi Fix е продукт с високо сцепление лесно приложим на открито и закрито. Специално разработената му формула го прави водоустойчиво. Предназначено е за лепене на дърво, метал, бетон, твърдо PVC, зидария, стиропор и керамични плочки. Успешно се използва за монтиране на ПДЧ и дървени плоскости, первази, коркови и гипсокартонени плоскости, обшивки от метал и дърво, облицовъчни ленти и други. Лепилото може да се боядисва и да се използва при минусови температури до -7°C.
Опаковка: 300 мл
СТЪПКА ПО СТЪПКА:
1. Преди работа с лепилото, уверете се, че повърхностите са чисти, сухи, обезмаслени, обезпрашени и с правилните размери.
2. В зависимост от големината и размера на повърхностите, които ще залепвате, нанесете лепилото на ивици или капки. Лепилото се нанася на една от двете повърхности.
3. След като залепите частите, ако не сте доволни от резултата, имате 10 минути да нанесете нужните корекции. След като наместите частите, притиснете силно.
4. Всички повърхности и елементи под напрежение трябва да бъдат подкрепени и фиксирани с допълнително, например с лента за 24 часа.
5. Използвайте влажна гъба или парцал, напоен с ацетон или друг разтворител, за да отстраните остатъците от лепило.
6. Оставете частите да изсъхнат на температура между +5°C и +25°C. След 24 часа лепилото достига крайната си якост.

Производител: Henkel / Хенкел

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good