Menu
Your Cart

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
При поръчка над 499лв
Доставка до адрес 9.90лв

LED тръба T8 9W 60см 4000К 900lm неутрална светлина

Светодиодните тръби, заместители на стандартните луминисцентни пури T8 са нови продукти, които се отличават с надеждност, дълготрайност, икономия и лесно приложение. Те са със стандартни размери и форма и могат да се монтират във всяко обикновено тяло, предназначено за обикновени луминисцентни тръби и шини от този тип. Всяка от тях има вграден захранващ блок за директна работа от мрежово напрежение 220V AC и не се нуждае от нищо допълнително (стартери, баласти, дросели, захранващи устройства и т.н.) При подмяна на вече съществуващи обикновени тръби, тези устройства задължително трябва да се премахнат или изключат за нормална работа на LED тръбите и шините. 
Осветеноста, която осигуряват съвременните LED тръби и шини, обикновено е близка или аналогична на тази, която може да се постигне със стандартните луминисцентни тръби, но LED технологията има редица предимства в сравнение с класическите луминисцентни пури и шини: икономия, липса на поддъжка, недостъпни места на монтаж, механична здравина, устойчивост на вибрации и др.

LED тръбата е перфектен заместител на конвенционалните T8 луминисцентни тела с мощност 18W и дължина 60см. Предлаганата LED пура е с едностранно захранване. При инсталирането в осветително тяло трябва да се гледа означението изписано върху самата тръба или схемата от снимките.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good