Menu
Your Cart

LED тръба T8 18W 120см 4000К 1620lm неутрална светлина

Светодиодните тръби, заместители на стандартните луминисцентни пури T8 са нови продукти, които се отличават с надеждност, дълготрайност, икономия и лесно приложение. Те са със стандартни размери и форма и могат да се монтират във всяко обикновено тяло, предназначено за обикновени луминисцентни тръби и шини от този тип. Всяка от тях има вграден захранващ блок за директна работа от мрежово напрежение 220V AC и не се нуждае от нищо допълнително (стартери, баласти, дросели, захранващи устройства и т.н.) При подмяна на вече съществуващи обикновени тръби, тези устройства задължително трябва да се премахнат или изключат за нормална работа на LED тръбите и шините. 
Осветеноста, която осигуряват съвременните LED тръби и шини, обикновено е близка или аналогична на тази, която може да се постигне със стандартните луминисцентни тръби, но LED технологията има редица предимства в сравнение с класическите луминисцентни пури и шини: икономия, липса на поддъжка, недостъпни места на монтаж, механична здравина, устойчивост на вибрации и др.

LED тръбата е перфектен заместител на конвенционалните T8 луминисцентни тела с мощност 36W и дължина 120см. Предлаганата LED пура е с едностранно захранване. При инсталирането в осветително тяло трябва да се гледа означението изписано върху самата тръба или схемата от снимките.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good