Menu
Your Cart

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

3D акустичен панел с филц 280/35/2cm MLAN103

Посочената цена е за един брой панел с размери 280х35х2cm. Един панел покрива площ от 0.98m².

Комбинация от скандинавски дизайн и добра акустика. MDF ламели върху филцова подложка:
* Дължини от 280 cm
* 35 cm ширина 
* 2,1 cm дебелина
* Всяка ламела е 3 cm широка и 1,2 cm дебела
* Има 8 ламели на всеки панел 
* Разстояние между ламелите 1cm 
* Подложката от филц е с дебелина 0,9cm 

Нашите MDF акустични панели са внимателно проектирани, за да трансформират без усилие всяко пространство, подобрявайки обкръжението както визуално, така и акустично. Дървените панели спомагат за създаването на среда, която е не само тиха, но и красива, съвременна, успокояваща и релаксираща. Панелите MLAN също са идеални за обзавеждане на магазини, офиси, производствени цехове, звукозаписни студиа, домашни кина, музикални стаи, аудитории, репетиционни и конферентни зали. Не са подходящи за влажни помещения. Акустичните панели могат да се използват и като стилен елемент в дизайна на интериора или да се използват като акцент за стени и тавани.

Панелът MLAN заглушава звука като преобразува звуковата енергия в топлинна, поглъща я и разпръсква отразения звук, което драстично подобрява акустиката в помещението.

Сглобяването е много лесно - не са необходими специални познания за постигане на перфектен резултат.  Просто завийте панелите направо в стената, като използвате правилните крепежни елементи, през акустичния филц. Ако се монтират на тавани, панелите могат да се завинтват направо в таванните греди.

Панелите MLAN представляват не само естетическа изисканост и превъзходно акустично решение, но също така се произвеждат само с екологично чисти материали - цялостен екологичен продукт.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good