Menu
Your Cart

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

Декоративен профил за стена D103 240х3,0х0,9cm

Декоративен профил за стена D103 240х3,0х0,9cm
-8 %
Декоративен профил за стена D103 240х3,0х0,9cm
  • Stock: In Stock
  • Model: D103
8.20 лв
8.90 лв

Посочената цена е за един профил с размери 240х3,0х0,9cm.

Профилът D103 е с уникален дизайн, който ще бъде перфектен като декорация на стена в интериори в бляскав стил. Създаден от високотехнологичен мполимер, който се характеризира с устойчивост на вода и слънчева светлина. Може да се монтира без притеснения в помещения, изложени на постоянни UV лъчи и влага. Профилът е създаден по патентована технология, благодарение на която материалът е допълнително заздравен, предпазвайки повърхността от механични повреди. D103 е покрит със специален грунд, който изглажда повърхността и я подготвя за боядисване. Профилът D103 може да бъде боядисан във всякакъв нюанс с боя на водна основа.

Характеристики на продукта:

НЕ СЕ ВЛИЯ ОТ ВОДА - Може да се почиства с повечето щадящи почистващи препарати, благодарение на своята специална формула и структура.

УСТОЙЧИВ НА УДАР - Има висока устойчивост на удар благодарение на твърдата си повърхност. Той е по-издръжлив от другите алтернативи.

МОЖЕ ДА БОЯДИСАТЕ - Можете да боядисвате профилите D103 или да ги използвате такива, каквито са. Тяхната повърхност може да се използва както в суров вид, така и боядисана.

ПРАКТИЧЕН МОНТАЖ - профилът може да се монтира с всяко качествено лепило. Може да се реже, заковава и завинтва точно като дърво.

ПРАКТИЧНА ГЪВКАВОСТ - Благодарение на своята полу-гъвкава структура D103 дава най-добри резултати дори върху неравни стени. Не изисква специална поддръжка и е дълготраен.

ЕКОЛОГИЧНА ФОРМУЛА - Може да се използва многократно през целия жизнен цикъл на продукта. Произведен от рециклируеми ресурси.

ЗАЩИТА ОТ МУХЪЛ И ВРЕДИТЕЛИ - Благодарение на полимерната си структура предотвратява образуването на гъбички, плесени, бактерии и неприятни миризми.

ПОЛИМЕРНА ФОРМУЛА - Благодарение на специалното си съдържание, стабилност на размерите и оптимална плътност, профилът D103 е най-доброто решение спрямо други алтернативи.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good