Menu
Your Cart

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

Декоративен профил за стена D102E 240х2,5х1,2cm

Декоративен профил за стена D102E 240х2,5х1,2cm
-8 %
Декоративен профил за стена D102E 240х2,5х1,2cm
  • Stock: In Stock
  • Model: D102E
7.30 лв
7.90 лв

Посочената цена е за един профил с размери 240х2,5х1,2cm.

Стенният профил D102E е декоративен профил, който е идеален за създаване на рамки и други стенни декорации. D102E се характеризира с отлични свойства – устойчив е на слънчева светлина и влага. Изложен на интензивно лъчение не променя цвета си и не пожълтява. Формоването не абсорбира водни молекули, така че запазва красив външен вид през целия си живот. D102E е създаден от твърд полимер, който осигурява екстремнa твърдост на повърхността. Това прави материала устойчив на драскотини и деформации, които могат да бъдат причинени от случаен сблъсък с продукта. Первазът е фабрично грундиран, което го прави готов за боядисване.

Максимална твърдост: Первазът D102E е произведен по иновативна технология, благодарение на която профилът е с около 40% по-твърд в сравнение с первази, които нямат тази технология. Повишената якост на удар и устойчивост на удар се превръщат в забележимо подобрение в издръжливостта на отливката, когато се опитвате да я надраскате с остър инструмент.

Водоустойчив: Профилът D102E е напълно водоустойчив. Това означава, че може успешно да се използва в помещения с висока влажност, като бани или кухни. В случай на наводнение директният контакт с вода няма да повлияе на външния му вид.

UV устойчиви: Профилът D102E, благодарение на специални усъвършенствания и покрития, е устойчив на UV радиация. Монтажът на корниза на слънчево място няма да доведе до неговото пожълтяване или обезцветяване.

Грундиран профил: Профилът D102E е фабрично покрит със специален грунд с изглаждане, защита и улесняване на разнасянето на следващите слоеве боя. За перфектен визуален ефект препоръчваме след монтажа да боядисате лайсната с боя на водна основа.

Устойчив на подуване: Первазите D102E не се деформират, разслояват и не се раздуват под въздействието на влага. Те са със стабилни размери и не се свиват или разширяват под влияние на промените в атмосферните условия в помещението.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good