Menu
Your Cart

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

About Us

ЗА MaxLight
ВИЖТЕ НА КАКВО Е СПОСОБНА СВЕТЛИНАТА!
Онлайн магазин MaxLight Ви гарантира вълнуващ престой в света на осветлението и Ви приветства с добре дошли! 
НАШАТА КОНЦЕПЦИЯ И МИСИЯ
Нашата мисия е да осветим българският дом, офис или вила възможно най-стилно при възможно най-ниската за това  цена, като за целта предлагаме на Вашето внимание разнообразие от осветителни тела и консумативи за тях. А за да пазарувате още по-изгодно, вижте как може да се сдобиете с ваучери за отстъпка от MaxLight.

ИНОВАТОРСКИ ДУХ ОТ MAXLIGHT
Ние консултантите на MaxLight имаме страст и хващащ окото дизайн. Предлагаме творчески и професионалени идеи и съвети по проекти за домове, ресторанти, офис сгради, хотели и магазини. Ако пък вие сте архитект, дизайнер или инвеститор и имате своите виждания, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме фокусирани върху качеството и поемаме отговорност за всички детайли в процеса на работа. Ние поддържаме актуална информация и правим оценка на всички доставчици в страната, предлагаме ценова гъвкавост.
Нашата крайна цел е, хората, които работят и развиват своите идеи в пространствата, да реагират и да се вдъхновяват от заобикалящата ги среда.Нашата концепция се основава на нуждите на клиентите, съчетани с нашите знания и опит. Целта е да се консултира клиента, за най-добро цялостно и завършено решение.

ДОСТАВЯМЕ БЕЗПЛАТНО В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ЗА 1 ДЕН!
Стремим се към пълна удовлетвореност на нашите клиенти и затова където ни позволяват куриерите, с които работим се стараем да доставим поръчките за 1 работен ден след потвърждаването им. А доставката е безплатна за всички поръчки на стойност над 100.00 лв. Яко, нали?
ГРИЖА И ЗАЩИТА НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ И ПОТРЕБИТЕЛИ
MaxLight Ви уверява, че няма да разпространява личните Ви данни на трети лица, станали известни по време на пазаруването в магазина. Прочете нашите пълни Общи условия, Защита на лични данни и Политика за връщане на стоки.
Онлайн магазин www.maxlight.bg е собственост на Макс лайт ООД, ЕИК: 202218875, с адрес на регистрация  гр. Варна 9000, ул. „Вяра“ 2, вх. В, ет. 1, ап. 41  и телефон 058604397. 

Ако имате въпроси, винаги можете да се свържете с любезния екип на MaxLight.