Menu
Your Cart

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

3D wall panel Maze 50/50см

3D пана, направени от бамбукови влакна и захарна тръстика.

Те са иновативни, креативни, екологично чист продукт, лесен за инсталиране.

Изборът на 3D паната е въпрос на право, защото сам определяш какво е необходимо -  те са баланса между естетика и устойчивост. Най-високото техническото качество, съчетано с убедителен дизайн и съзнателното използване на околната среда.

 

 

3D панелът Lily спомага за опазване на околната среда.

3D панелите за стена са чисти натурални продукти, произведени от рециклируеми суровини - състоят от пресовани бамбукови влакна и захарна тръстика. Бамбукът е растение с огромен ръст. Той е един от най-бързо възобновяемите ресурси. 3D стенните панели са екологично чисти и биоразградими до 100%. С тях Вие поемате отговорност за хората, околната среда, климата и бъдещето.

 

 

Предимствата на нашите стенни панели:

  • не генерира опасни вещества,
  • много лек и издръжлив природен продукт,
  • лесен за монтаж,
  • всеки може да се боядисва според въображението ви,
  • Стилен дизайн с 3D ефект,
  • Топлоизолиращи, шумоизолиращи.

 

 

Нашите 3D стенни панели могат да бъдат инсталирани както в  на домакинствата (напр. хола или детската стая), така и в офисите или в публичните институции. Ще придадат много индивидуална визия на хотели, ресторанти, гари, летища, училища, фотоателиета, детски градини, кина и театри. Така са проектирани, че когато се съберат, да формират модел. След инсталирането им могат да бъдат боядисани във всеки цвят, който се вписва в интериора. 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good