Меню
Количка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
При поръчка над 30лв
до офис на Speedy

3D панел Inreda 80/62.5см

3D панелите за стенна декорация са натурални продукти, направени от висококачествени бамбукови влакна и захарна тръстика. Леки и лесни за монтиране, този тип пана набират все по-голяма популярност и могат да бъдат видени както в жилища, така и в публични институции, хотели, барове, ресторанти и други. Посочената цена за този модел е за 1 брой панел с размери 80 х 62.5см. За площ от 1кв.м. са достатъчни 2 броя панели. Предлага се стандартно в бял цвят.

Inreda е декоративен стенен панел с 3D ефект, чиито вълнообразен дизайн добринася за уникалността и стила на всяко помещение. Както споменахме, този продукт може да бъде използван за декорация на различен тип стаи, зали и фоайета, като монтирането му е изключително лесно и бързо. 3D панелите се залепват чрез универсално лепило, което можете да закупите от нашия сайт или от всеки магазин за строителни материали. 

Нашите 3D стенни панели са изградени от изцяло натурални и безопасни вещества, бамбукови нишки и захарна тръстика, които след премахване от повърхността и изхвърляне в естествена среда, са 100% биоразградими. Именно тези материали гарантират термоизолиращите и шумоограничаващи свойства на паната, правейки ги предпочитан тип за декорация на стени. 

Избирайки модел от нашите 3D стенни панели, вие можете да бъдете сигурни, че правите най-правилният избор: не само че ще освежите визията на желаното помещение, но и ще допринесете за опазването на околната среда, като използват натурален и безвреден за природата продукт. Поръчайте сега!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър