Menu
Your Cart

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

3D EPS декоративен панел 120/50/2cm 910-004

Посочената цена е за един брой панел с размери 120х50х2см. Един панел покрива площ от 0.6кв.м.

Изберете стилно и красиво решение за декорацията на вашия дом с нашите уникални облицовъчни плочи. Облицованите стени имат приятен и уютен ефект във всяко помещение. Добавете допълнителни декорации и можете да създадете истинска рустик атмосфера.

Чудите се кое ги прави толкова реалистични? Това се дължи на многослойната технология, чрез която те са създадени. Най-горният слой представлява материал с голяма плътност и здравина, който  прави панелите така издръжливи на натиск и удар. Изпъкналият 3Д ефект е толкова реалистичен, че създава усещането за истинска ламперия. 

Благодарение на красивия си дизайн, нашите панели могат да се използват за декориране на най-различни помещения: както антрета, трапезарии, всекидневни и спални, така и хотели, ресторанти и барове. Когато си поставите за цел създаването на забележителни интериори, заложете на декоративните пана и не се страхувайте да ги използвате – те само ще добавят още стил, характер и едно по-специално настроение в атмосферата на жилищното пространство.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good